Keress minket a Facebook-on!

logof

Ügyfélszolgálat

callcenter2

Információs telefonszámunk:
+36 22 348 022
Hívjon bátran, bizalommal!

 

 

OTP Szépkártya elfogadóhely

otpszepkartya

Keresés

A Sport TV képernyőjén is jól mutatunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: András Optika

20690228 1521526021246469 7786127989972371601 o

Korszerű, praktikus és minőségi megoldás mindazoknak, akiknek jól jön egy dioptriás és napszemüveg egyben. A Solano keret könnyű, trendi, egy pillanat alatt levehető a mágneses napszemüveg előtétje, és már mehet is a munka a Zeiss vékonyított és monitorszűrős lencséin keresztül!

Pecsuvácz Péter, a Sport Televízió Kempo Magazinjának műsorvezetője is ezt választotta. Szerettük volna megtudni, miért pont e szemüvegre esett a választása, ezért feltettünk néhány kérdést ügyfelünk elégedettségére vonatkozóan.

Miért pont erre a keretre esett a választásod?
A szemeim érzékenyek a napfényre. Sajnos korábban nem találtam igazán jó megoldást arra, hogy hagyományos és napszemüeget is viseljek kvázi egyszerre. Ezzel a Solano kerettel azonban sikerült ezt összehozni. 

Körülbelül egy hónapja használod az új szemüveget. Milyenek az eddigi tapasztalataid?
Teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel. A korábbiakhoz képest egy modernebb, sokkal könnyebb és ez által kényelmesebb keretet viselhetek. Szabadtéri forgatásaink során is megkönnyíti az életem, hiszen a bejelentkezéseknél most már nem kell hunyorognom. Az előtétet felhelyezve úgy látok élesen, hogy közben a szemeim a is védve vannak a napsugaraktól. 

Kontaktlencsével is hasonló eredményt lehet elérni. Miben más ez?
Valóban, a kontaktlencse használata is egy jó megoldás, amihez természetesen tökéletesen viselhető egy hagyományos napszemüveg. Azonban a szemeim a nagy terhelést, pl. monitor előtti sorozatos cikkírást vagy műsorszerkesztést már bírják eléggé. Ilyenkor elfáradnak a szemeim és akár a fejem is megfájdul kissé. Számomra a kontaktlencse rövidebb időtartamokra nyújt ideális megoldást, huzamosabb ideig viszont sokkal célszerűbb a Solano "kettő az egyben" keretét viselni.

A leginkább passzoló keret kiválasztása mellett ugyanilyen fontos a legalkalmasabb lencse megtalálása. Hogy érzed, ez mennyire valósult meg?
Ezt a Zeiss szemüveglencsét még sosem volt alkalmam kipróbálni. Elkészítés előtt többször is tanácskoztunk Cserta Andrással, hogy a lehető legjobbat találja meg számomra. Bátran mondhatom, hogy ez megtörtént. A lencsék könnyűek, szép vékonyra csiszoltak és a különféle szűrőrétegeknek köszönhetően valóban kímélik a szemeim.

Amennyiben Ön is szeretne ilyen vagy ehhez hasonló szemüvegkeretet, illetve szemüveglencsét, bátran keresse fel az András Optikát személyesen, Székesfehérváron a Kossuth Lajos utca 15. szám alatt! Telefonon a 06 22 348 022-es számon vagyunk elérhetőek. Szakembereink Önnek is segítenek!