Keress minket a Facebook-on!

logof

Ügyfélszolgálat

callcenter2

Információs telefonszámunk:
+36 22 348 022
Hívjon bátran, bizalommal!

 

 

OTP Szépkártya elfogadóhely

otpszepkartya

Keresés

Kontaktlencsék az András Optikában
Kontaktlencsék - Kontaktlencse kínálatunk

Hamarosan oldalunkon is lesz lehetőség kontaktlencse vásárlására, de csak azok számára, akik üzletünkben már jártak vizsgálaton, és a kontrollokon rendszeresen megjelennek!
Üzletpolitikánk, hogy a hozzánk visszajáró kontaktlencse pácienseket ingyen vizsgáljuk meg, a saját egészsége védelmének érdekében. Kontaktlencse kontroll legritkábban félévente egyszer kell, hogy megtörténjen!

A kontroll vizsgálat pont azért fontos, mert ez alatt felfedezhetőek olyan elváltozások, melyeket a viselő már csak akkor észlel, ha nagy baj van. Viszont, ha idejében felfedezésre kerül a probléma, akkor az „veszteségek” nélkül korrigálható, javítható. És pont ez az, amiért az internetes kontaktlencse vásárlás nagyon veszélyes lehet.

Nagy hangsúlyt fektetünk a rendszeres kontrollvizsgálatokra. Sajnos az utóbbi időben elszaporodtak az interneten keresztüli kontaktlencse vásárlások. Sokan nem is tudják, milyen komoly veszélynek teszik ki magukat ez által. Tudnia kell minden kontaktlencse viselőnek, hogy ez egy „veszélyes üzem”.

Tapasztalatom, hogy aki betartja a kontaktlencse viselés szabályait, annak igen csekély az esélye bármilyen komolyabb fertőzésre. Rendszerint ezek akkor lépnek fel, ha valaki ezeket a szabályokat nem tartja be. 
Kontaktlencsék teljes kínálatával találkozhat nálunk. Elsősorban a magas oxigénáteresztő képességű lencséket preferáljuk, de megtalálható az összes gyártó valamennyi lencséje.

 

Cserta András optometrista