Gulyás Zsuzsanna

Általános iskolai tanulmányaimat a Csákvári Általános Iskola és Zeneiskolában végeztem, ahol megismerkedtem a zene és a rajz alapjaival.

Bicskén a Vajda János Gimnáziumban érettségiztem, melyet a székesfehérvári Széchenyi István Szakközépiskola Számítástechnikai programozó OKJ-s képzése követett.

A jövőmet programozó informatikusként képzeltem el, így tanulmányimat a Miskolci Egyetem Informatikai karának Programtervező Informatika szakán folytattam. Két év eltelte után éreztem, hogy nem ez az én utam, így egy erős váltással a Semmelweis Egyetem Orvosi laboratóriumi képalkotó diagnosztika és analitika szakának Optometria szakirányára tértem át. Itt éreztem végre, hogy megtaláltam a hivatásom!

Az egyetem alatt gyakorlati tanulmányaimat jelenlegi munkahelyemen az András Optikában végeztem Cserta András kezei alatt, aki megtanította nekem a szakma minden apró részletét, szépségét.

Az azóta eltelt évek alatt folyamatosan továbbképzem magam, mind a kontaktlencse, mind a szemüvegek és vizsgálatok területén.

2016-ban elvégeztem egy polateszt tanfolyamot, a Zeiss Magyarország szervezésében, ezzel is szélesítve tudásom, hogy a lehető legtöbb mindenben tudjak segítséget nyújtani a hozzánk fordulóknak.

A jövőbeni terveim között szerepel a színlátás korrigálásának megtanulása is.