Számítógépes szemüveg képernyő előtti munkavégzéshez

Képernyő előtti munkavégzésnek az a munkakör minősül, amely során a dolgozó legalább 4 órát tevékenykedik kijelzős rendszer előtt, valamint pontosan megfogalmazott munkakörülmények kiemelten fontosak, mivel egészségkárosító hatással is járhatnak. A képernyő előtt végzett munkavégzés kapcsán meghatározott egészségügyi előírásoknak kell eleget tenni, melyek segítségével megelőzhetőek a károsodások és a hosszútávon kialakuló betegségek.

A látásunk az egyik legérzékenyebb és legfontosabb érzékszervi képességünk, amelyre támaszkodunk életünk során, ezért a védelme is kiemelten fontos. A rendszeres szűrő és kontroll vizsgálatok során ellenőriztethetjük szemünk és látásunk állapotát, valamint számítógépes szemüveg segítségével a képernyő előtti munkavégzés kényelmesebbé, biztonságosabbá és hosszú távon is végezhetővé válik.

Az András Optika minőségi látszerészeti termékeivel és sok éves tapasztalatával kiváló és korszerű számítógépes szemüvegeket kínál minden ügyfelének képernyő előtti munkavégzéshez, melyek segítségével óvhatja szemét és látását. Tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Facebook
Twitter
LinkedIn