Polarizált napszemüvegek

Polarizált napszemüvegek

Üzletünkben elsősorban polarizált napszemüvegeket forgalmazunk. Gyakran kérdezik, miért polarizáltat, mivel „tud többet” más napszemüvegnél?

Bizonyára tapasztalta már Ön is, mikor a nap rásüt az útra és csillogóvá teszi felületét, elvakítja az autóst. Ez a vakító, úgynevezett polarizált fényhatás akkor keletkezik, mikor a nap sugarai visszaverődnek valamilyen fényes felületről. Például: vízről, hóról, jégről, vagy a szembejövő gépjárművek szélvédőjéről. E jelenség nem csak a szemet bántja, de komoly veszélyt jelent biztonságunkra olyan helyzetekben, mikor tisztán, zavartalanul kellene látnunk – például, ha vezetünk, vagy épp síelünk. A polarizált lencsék speciális rétegelt filmbevonata kiszűri a vakító, polarizált fényt. A színezett lencsék, mint a normál napszemüvegek is, csak csökkentik a fény erejét, mindent sötétebbé tesznek – ám a bántó csillogás marad. A polarizált lencsék kiszűrik ezt is: élesebbé és tisztábbá téve a látást. Az elmúlt években e lencsék az élet számos területén bizonyították kiváló hatékonyságukat.

A polarizált napszemüveget kínáljuk dioptriás változatban is, felhasználásuknak megfelelően több színben is készíthető. Fényérzékeny és fénykerülő szeműeknek kiemelten ajánlott az UV 400 polarizált szemüveglencse.

Ízelítő a kínálatból:

[tm-pg-gallery id=”1927″][/tm-pg-gallery]

Forradalmian új, mert:

1. nagyfokú látáskomfortot biztosít,

2. 100%-os UV-szűrést garantál,

3. speciális bevonata kioltja a polarizált fényt, azaz kiszűri a tükröződő fények vakító csillogását,

4. kiváló kontrasztnövelő hatású, és UV-szűrős, polarizált szemüveglencse, amely dioptriás változatban is gyártható,

5. készíthető: egyfókuszú és progresszív (folyamatosan változó fókuszú) változatban. – alapanyaga könnyű, de tartós műanyag.