Nálunk optikai keretben is menő lesz a napszemüveged

Szemüveges vagy és zavar a napfény?
Egyedi, trendi dioptriás napszemüveg?
Igen, van megoldás!

Üzletünkben személyre szabottan, kizárólag Neked, a te igényeidnek megfelelően készítünk dioptriás napszemüveget! Miért hordanál tucat árut, ha viselhetsz egyedit is!

Napfény és szemüveg

A szemüveget viselő emberek mindegyike ismeri azt a problémát, amikor napsütésben hunyorogniuk kell, mert zavarja őket a napfény. Erre a mai világban már számtalan megoldás létezik!

Vegyük ezeket górcső alá!

Milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre?

  • Dioptriás napszemüveg: A dioptriás napszemüveget kizárólag optikai keretbe készítünk. És jön a félelem, hogy az hogyan fog kinézni, hogy nem olyan lesz, mint egy napszemüveg, nehéz elképzelni, stb. Az elmúlt 15 évben rengeteg ilyen szemüveget készítettünk, így a tapasztalatunk is megvan hozzá, hogy mely szemüvegkeretek alkalmasak arra, hogy igazi napszemüveghatást érjünk el vele.  További előnye, hogy biztosan nem fog szembe jönni velünk az utcán! Egyedi, a stílusunknak megfelelő napszemüveggel fogunk rendelkezni! Üzletünkben kb. 150 női és 130 férfi keretből tudunk válogatni. Napszemüveglencséből is bőven van kínálat, mintegy 50 fajta napszemüveglencse áll rendelkezésünkre, így bőven van lehetőségünk mind a keret, mind a lencse esetében mindenki számára a legideálisabbat kiválasztani! Ilyenkor figyelembe vesszük a munkát, a hobbit, a fejformát, a bőrszínt, hogy megtalálhassuk a legmegfelelőbb napszemüveget mindenki számára!
    További információk a dioptriás napszemüvegekről >
Dioptriás napszemüveg

Dioptriás napszemüveg

  • Fényre sötétedő lencsék: Régóta jól bevált megoldás lehet a fényre sötétedő lencsék alkalmazása ilyen esetben. Nagyon nagy előnye, hogy elég egyetlen szemüveg, nem kell cserélgetni, váltogatni. A mai világban ezeknek a lencséknek már nincs semmilyen alapszínük, régen azért egy 10-15%- os sötétség minden körülmények között megmaradt. Beltérben teljesen színtelenek, míg kültérben 75- 80% sötétséget is elérhetnek. Ezek a lencsék nem is a fényre, hanem az UV- ra reagálnak! Tehát minél magasabb az UV szint, annál jobban sötétednek. És ugyanakkor ez is jelenti a hátrányukat! Például autóvezetésnél. Mivel az UV nagy részét a szélvédő már semlegesíti, így a lencsére érkező UV sugárzás szinte elenyésző, tehát ott szinte nem is sötétedik be egyáltalán. Kültéri használatra viszont kiváló!
    További információ a fényre sötétedő lencsékről >
  • Előtétes szemüvegek: Felejtsük el a régi csiptetőket! Minden szemüveges ismeri, nem is szép, és még a látásban sem a legjobb megoldás, mert a két lencse között nagyon nagy a távolság, így az ott keletkező tükröződés zavarja az embert! Pár éve jelentek meg az egy sokkal modernebb megoldást kínáló előtétes szemüvegek! A napszemüveg előtétet egy mágnes tartja a kerethez. Ez sem a szemüvegkeretben, se a napszemüveg előtétben nem látszik, és nagyon stabil! Rendszerint ezek az előtétek polarizáltak, minden esetben 100% UV szűréssel rendelkeznek! Ezek a keretek az esetek döntő többségében Ultem alapanyagból készülnek, ami rendkívül strapabíró, és nagyon könnyű, így igazán kényelmes viselet! Előnye, hogy nem kell két szemüveg. Hátránya, hogy az előtétet nagyon könnyű elhagyni.
    További információ az előtétes szemüvegekről >
  • Kontaktlencse: A kontaktlencse viselése is egy igen jó megoldás lehet, hiszen ebben az esetben bármilyen napszemüveg viselhető. Előnye, hogy elég egy napszemüveg, és egész nap, bármilyen fényviszonyok mellett kiváló éleslátás biztosított! Hátránya egyrészt a kontaktlencse kezelésének megtanulása, másrészt a kontaktlencse- viselés szabályainak betartása. Ugyanakkor az sem mindegy, milyen kontaktlencsét visel! Ugyanis a hagyományos, un. havi kontaktlencsét semmilyen körülmények között sem szabad vizes közegben használni! Ebben az esetben a napi, eldobható kontaktlencse a megoldás! Ne féljen a kontaktlencse viseléstől, mi megtanítjuk Önt minden apró lépésre, trükkre a kezdetektől a profi viselésig! Júliusban érkezünk a legújabb innovációjú napi lencse bemutatással, ingyenes próba lehetőséggel, és betanítással! Kérjük figyelje Facebook oldalunkat, weboldalunkat!
    További információk a kontaktlencsékről >

Amennyiben Önnek is problémát okoz a fenti probléma, keresse fel üzletünket , és mi örömmel látjuk Önt egy személyes, ingyenes konzultációra!

Facebook
Twitter
LinkedIn